За въпроси +359 895 668703
Пон-Пет 10:00-18:00.

Изплащане с ТБИ

ПОКУПКА НА ИЗПЛАЩАНЕ

Casio.bg предлага гъвкави лизингови схеми за всички продукти от електронния каталог на стойност над 100 лв. За целта компанията има сключен договор с ТБИ Банк. Разнообразните условия, които ни предоставят нашите партньори, позволяват да бъде намерено подходящо и гъвкаво решение за всеки клиент. Кандидатстването за одобрение на стоков кредит може да се осъществи онлайн чрез уебсайта casio.bg. Единственото условие е клиентът да притежава валидна лична карта, да е над 18 години и да работи на трудов договор от поне шест месеца. Плащането на вноските може да бъде направено във всеки банков клон, което е допълнително улеснение за лизингополучателя. Поръчката става валидна след като наш представител се свърже с Вас по телефона за потвърждение на поръчката.

Какви са предварителните критерии за одобрение?

  • Кандидатите трябва да имат постоянна работа и доход над минимално облагаемия такъв за страната;
  • Размерът на месечната вноска трябва да е съобразен с месечните доходи на клиента;
  • Да имате добра кредитна история и да нямат просрочени задължения към други финансови институции.


Стоков кредит чрез ТБИ Банк
ТБИ Банк е банкова кредитна институция, специализирана в потребителско кредитиране в страната.
- Финансиране от 100 до 10 000 лв.;
- Период на изплащане от 3 до 48 месеца, в зависимост от сумата за която кандидатствате.
- Бързо одобрение, опростена документация;
- За всички лица навършили 18 години;
- Без скрити такси и комисиони;
- Гратисен период от 15 до 45 дни;

 Как става поръчката на часовник на изплащане?

Процедурата е следната и обхваща няколко стъпки:

  1. След като сте избрали желания то Вас часовник, натискате бутона "Купи“ , след това натискате бутона „Плащане“. Оформяте поръчката си, като въведете Вашите данни и данните за доставка.
  2. След попълването на съответните данни в „Начин на плащане“ избирате „Купи на кредит“. 
  3. След като бъде избрана желания от Вас финансов посредник, в дясно на Вашия екран се отваря прозорец, където лесно може да се ориентирате за сроковете и оскъпяването на предлаганите схеми за разсрочено плащане и да избере най-удобния за Вас вариант на погасяване.
  4. След като бъде избран желания план на изплащане и съответния кредитор, натискате бутона „ Запази и продължи напред“.
  5. Остава Ви да въведете нужната информация за обработка на искането за финансиране. Вие трябва да дадете своето съгласие за обработка на лични данникато за целта е задължително да се запознаете с документа „Условия за кандидатстване на …“
  6. Натискате бутона "Завърши поръчката".

Очаквайте в следващите няколко минути до 1 час (когато заявката е в работно време), наш служител да се свърже с Вас по телефон, за да Ви зададе няколко въпроса от финансов характер. С цел по-бързото обслужване на Вашето искане за кредит, Ви молим да имате готовност да приемате телефонно обаждане от служителите на банката. Исканията на клиенти, с които те не успеят да се свържат, не се разглеждат.

До няколко минути след това, ние получаваме становище от нашите партньори относно Вашето искане за лизинг и се свързваме с Вас да Ви осведомим за статуса му, и в случай на одобрение да Ви обясним подробно как се процедира след това.

To Top

Регистрирани сме в ShopMania - Покупки онлайн

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки