За въпроси +359 895 668703
Пон-Пет 10:00-18:00.

faq

 
Имате въпроси?
тук ще намерите отговор на

Най-честите
въпроси

 

ИЗПРАЩАНЕ & ДОСТАВКА

 
в: Как се прави поръчка?

Поръчка може да направите през сайта или на телефон +3598895668703 като посочите кодът на исканият модел. Оператор ще въведе данните и ще направи поръчката.

След обработване на поръчката ще се свържат с Вас за потвърждение на адрес и ще Ви информират за приблизителният ден за доставка.

 
в: Как се доставят стоките?

Стоките се доставят с куриер до адрес или до офис на куриерска фирма СПИДИ. При получаване на пратката имате право да прегледате стоката. Ако има някакви разминавания, моля веднага се свържете с нас. Стоките пътуват застраховани и ако има увреждане по стоката, моля изискайте веднага протокол за увреждане от куриера.

Доставката на стоките е БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма СПИДИ. За доставка до адрес, цената е 1.99 лв. Може да платите на куриера в брой или с кредитна карта в офиса на куриерска фирма СПИДИ.

 
в: Как се плаща стоката?

Стоките могат са платят в брой или с карта (в офис на СПИДИ) при получаване. Може да заплатите и стока по банков път. След потвърждение от страна на оператор, ще получите банкова сметка по която да преведете сумата.

Може да закупите и стока на изплащане, като изберете ТБИ кредит. Трябва да сте над 18 години и да работите на трудов договор от поне шест месеца. След попълване на Вашите данни, ще получите обаждане от оператор на ТБИ и ако Ви одобрят, ние ще изпратим стоката.

 

ПОРЪЧКИ

 
в: Имат ли гаранция стоките?

Всичко стоки са с 24 месеца гаранция

Стоките са официален внос и имат пълно гаранционно покритие. Моля, пазете документа за плащане от СПИДИ с който можете да ползвате гаранцията. Ако има проблем, не се притеснявайте да се свържете с нас за инструкции, как да получите гаранционно обслужване. Гаранцията не покрива механични увреждания, счупвания, изтривания и др. в следа на употреба!

 
в: Мога ли да върна стока?

В 14 дневен срок, може да върнете часовник, без да давате причина, само ако часовникът е в същия вид както е бил при получаването. Клиента заплаща цената по куриерските услуги за връщане на часовника.

Ако решите да изберете друг модел, цената на върнатата стока ще бъде приспадната, ако решите да се откажете от поръчката, сумата ще Ви бъде върната до 14 дни по банкова сметка.

 
в: Стоките нови ли са?

Всички стоки са нови, оригинални и с гаранция 24 месеца.

Ние нямаме реален магазин, няма опасност да получите стока, която е стояла на витрина, пробвана или е с нарушен търговски вид от излагане на слънчева светлина. Стоките идват директно от представителството на CASIO и ще ги получите в перфектен вид.

 
в: Мога ли да взема стока на място?

Нашият фокус е онлайн търговията и ние нямаме реален магазин. Стоките се доставят до адрес или офис на куриерска фирма СПИДИ.

На посоченият от нас адрес е само офис в който се обработват поръчки или може да се изпрати стока за ремонт или връщане.

 
 
To Top

Регистрирани сме в ShopMania - Покупки онлайн

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки